tisdag 5 juni 2007

Trååk.

Hade ju bestämt att åka till Pershagen med Janine och Jossan efter min amerikanska fotbollsträning, men det tog alldeles för lång tid och jag fick inte tag på henne.
Drog istället ner till lagets lokal och testade lite utrustning med John, Simme och Niklas.
Gick hem, då ringde Jonte direkt och undrade om jag skulle med han, Dante och massa andra ut och göra nåt, jag fick ju ändå inte tag på Janine så jag drog ut med dom.
Vi tog bussen till Gamla malmsjön, jag börjar tröttna på det stället. Aja, där var Frida, Micho, Jennie och Soso tror jag hon heter. Vi gjorde ingenting mer än att tråka, jag ville bara därifrån hela tiden. Efter nån timme blev jag otroligt skitnödig och smög in på nåns tomt och lånade utedasset, skabbigt men skönt. Lite senare tog vi bussen hem, påväg till bussen hittade Frida en stor jävla groda, padda kanske dom heter. Hon tog med den in på bussen och lät den hoppa omkring, och Dante som är livrädd för paddor kastade hon den på, och det blev ett jävla liv, kul var det.
Jag, Jonte och Dante stannade kvar i södertälje centrum och snackade med Karl, nån kille och nån tjej ett tag. Sen drog jag hem och här är jag. Sjukt tråkig tag.
Imorron är det Sveriges Nationaldag och alla Nazipack passar på att demonstrera, jag ska gå i motdemostrationerna med nåra. Det var allt för idag :)

Yours,
Oscar

1 kommentar:

Anonym sa...

men är du helt pantad eller? tog du bort hela avslutningsinlägget. det var en BILD. misslyckades du eller? nejeee:(